Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi

Belgegeçer : 4562132046
WEB https://fatihanadoluihl.meb.k12.tr
Adres : OLTAN BEY MAH. BAYRAK CAD. NO 64
VİZYON : İçinde bulunduğu sosyal ve kültürel mirası değerlendirerek koruyan geliştiren, yaşanan hayatı doğru anlayıp yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, dinin asıl kaynaklarını anlamaya gayret eden, din olgusunu ilmi verilere dayalı olarak anlayan ve yorumlayan, her türlü yapıcı eleştiriye ve farklı görüşe açık olan ve saygı duyan, bilgiyi içselleştirerek kendini geliştirmeye ve erdemli olmaya çalışan, dini mirasını özümseyen, her türlü yeniliğe ve sürekli gelişmeye açık olan, birikimini insanlığa hizmet için toplumla paylaşabilen bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : İlmi donanıma sahip, hak ve özgürlüklere değer veren, sorumluluk duygusu gelişmiş, çok yönlü düşünebilen, bilgi üreten ve bunu kullanılabilen,hoşgörü sahibi insan yetiştirmek.
BAŞARILAR : Okulumuz öğrencisi Arif KAZANCI Arapça yarışmalarında iki kez bölge 1.liği, bir kez de Türkiye 4. lüğü kazanmıştır.Bir diğer öğrencimiz Fatma Beyza VURAL ise Tübitak Proje yarışmalarında "Katı Atık Alanlarının Bitkilerle Islah Edilmesi"adlı projesiyle bölge 1.liği kazanarak Türkiye finalinde okulumuzu temsil etmiştir.

Saatler : Tüm Günler 08:30- 15:50
Yabancı Dil : ingilizce